Θέσεις εργασίας στην INTERSPORT

Η INTERSPORT, είναι η Νο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών στον κόσμο, με περισσότερα από 5.400 καταστήματα σε 42 χώρες. Στην Ελλάδα, ξεκινήσαμε τη δυναμική μας πορεία, ως μέλος του Ομίλου FOURLIS, τον Σεπτέμβριο 2000. Μέχρι σήμερα αριθμούμε συνολικά 97 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία & Τουρκία. Η ομάδα μας αποτελείται από περίπου 1000 μέλη.

Στην INTERSPORT πιστεύουμε πως ο αθλητισμός είναι για όλους και η αποστολή μας είναι να φέρνουμε τον κόσμο κοντά στον αθλητισμό.

Τις τελευταίες δεκαετίες, οι άνθρωποι και η στάση τους απέναντι στον αθλητισμό έχει αλλάξει - και η INTERSPORT αλλάζει μαζί τους. Η νέα υπογραφή της INTERSPORT, "Sport to the People", εκφράζει με απλό και συναισθηματικό τρόπο την φιλοσοφία της INTERSPORT.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή. Όσο περισσότερο σου αρέσει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε τον αθλητικό εξοπλισμό που θα σου δώσει την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση σε αυτό που κάνεις...

 • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ...
  ...να διασφαλίζουμε για όλους τα οφέλη ενός δραστήριου και υγιεινού τρόπου ζωής.
 • ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ...
  ...που οι πελάτες μας απολαμβάνουν ένα συναρπαστικό shopping περιβάλλον.
 • ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ...
  ... όταν μοιραζόμαστε με τους πελάτες τις προσωπικές μας εμπειρίες και τις γνώσεις μας για τον αθλητισμό.
 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ...
  ... ότι κάθε πελάτης λαμβάνει τις καλύτερες συμβουλές σύμφωνα με την ηλικία του, τις ικανότητές του και τα χρήματά του.
 • ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ...
  ... τους πελάτες μας στην προσπάθειά τους να αθληθούν.
 • ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ...
  ... στο να προσφέρουμε τον εξοπλισμό και τα προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση στον αθλητισμό.

… έτσι στην INTERSPORT κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας Sport to the People

Εάν είστε θετικό και επικοινωνιακό άτομο, που αγαπάει τον αθλητισμό και ενδιαφέρεται να εργαστεί σε ένα δυναμικό και ανθρώπινο περιβάλλον τότε αναζήτησε τις διαθέσιμες θέσεις στην INTERSPORT Athletics.

Θα χαρούμε να λάβουμε την αίτησή σας και να τα πούμε από κοντά εφόσον το προφίλ σας ταιριάζει με τις θέσεις που υπάρχουν διαθέσιμες!