Φτάνουμε Παντού - Πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTERSPORT

H INTERSPORT, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, εδώ και χρόνια φέρνει επιτυχώς τους νέους κοντά στον αθλητισμό, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και δράσεις.
 
Από το φθινόπωρο του 2011, η INTERSPORT υλοποιεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ», μία πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, επισκέπτεται δημόσια δημοτικά σχολεία σε απομακρυσμένες, ακριτικές αλλά και πληγείσες περιοχές της ελληνικής περιφέρειας για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό, αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, χρήσιμα για τη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα στο πλαίσιο του μαθήματος της της φυσικής αγωγής.   
 
Την αποστολή  της, συνοδεύουν διακεκριμένοι αθλητές τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι επιλέγονται ακριβώς επειδή είναι οι πλέον κατάλληλοι για να εμπνεύσουν στα παιδιά αξίες και ιδεώδη πάνω στα οποία θα μπορέσουν να οικοδομήσουν προοπτικές για το μέλλον τους. Για την υλοποίηση του προγράμματος «ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ», η INTERSPORT συνεργάζεται με τους εκάστοτε Δήμους και τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συνολικά, από το 2011, έχει επισκεφθεί 230 Δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδας, χαρίζοντας χαμόγελα σε 28.000 περίπου μαθητές  με τη συνοδεία 110 καταξιωμένων αθλητών και συνεχίζουμε! 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενέργεια συμμετέχουν και  εργαζόμενοι της INTERSPORT και του Ομίλου FOURLIS οι οποίοι εργάζονται εθελοντικά για τη συλλογή και συσκευασία του εξοπλισμού που μοιράζεται στα σχολεία προσφέροντας με τον τρόπο αυτό την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης.