Οι έφηβοι του Πανερυθραϊκού βρέθηκαν στην INTERSPORT Νέας Ερυθραίας σε μία ξεχωριστή «επίσκεψη»!

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το κατάστημα INTERSPORT στη Νέα Ερυθραία φιλοξένησε την ομάδα εφήβων του Πανερυθραϊκού!

Το εξειδικευμένο προσωπικό της INTERSPORT παρουσίασε στους  αθλητές  τη νέα ποδοσφαιρική συλλογή και τους ενημέρωσε αναλυτικά  για όλες τις νέες τεχνολογίες των ποδοσφαιρικών προϊόντων. H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον εξειδικευμένο χώρο του καταστήματος που συγκεντρώνει την πιο πλούσια ποδοσφαιρική συλλογή σε ρούχο παπούτσι και αξεσουάρ από τα καλύτερα brands της αγοράς!

Έπειτα από την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων αλλά και συζήτηση για όλες τις νέες τάσεις στο ποδόσφαιρο, οι  αθλητές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν  πελματογράφηση και δυναμική ανάλυση του τρεξίματος μέσω της υπηρεσίας INTERSPORT Footscan & INTERSPORT Dynamic Analysis. Η προηγμένη αυτή υπηρεσία, η οποία προσφέρεται δωρεάν από την INTERSPORT μέσω των καταστημάτων της, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός τους , να αναλύσουν τον τρόπο που τρέχουν και κατά συνέπεια να διαλέξουν το κατάλληλο παπούτσι βασισμένο στις ατομικές τους ανάγκες.

Η  INTERSPORT θέλοντας να ευχαριστήσει τους αθλητές για την παρουσία τους αλλά και για την αγάπη τους προς την εταιρία τους προσέφερε κατά την επίσκεψή τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα ποδοσφαιρικά προϊόντα της επιλογής τους σε προνομιακές τιμές και τους χάρισε ένα καλάθι PrοTouch μπάλες ευχόμενη καλή επιτυχία για την αγωνιστική τους χρονιά!

Στο τέλος της διοργάνωσης ο καθέ αθλητής είχε τη δυνατότητα να μοιραστεί τη σκέψη του για το τι σημαίνει “ομαδικότητα” για εκείνον.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των παιδιών που αντικατοπτρίζουν την αξία της ομαδικότητας!

.

 

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα του event!