Περισσότεροι από 400 δρομείς τρέξαμε μαζί στο 2ο Run Together powered by INTERSPORT & Saucony!

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου όλοι όσοι αγαπάμε το τρέξιμο βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ για τον πιο fun αγώνα τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά. Ένας αγώνας διαφορετικός από τους υπόλοιπους καθώς σκοπός του αγώνα δεν ήταν ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε μαζί σε ζευγάρια παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να αθληθούμε διασκεδάζοντας!

Πριν τον αγώνα κάναμε την προθέρμανση μας με το έμπειρο προσωπικό της Physiomedica για την αποφυγή τραυματισμών ενώ στις 9.30 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση για τις διαδρομές των 3 και 6 χιλιομέτρων. Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών διασκέδασαν και έτρεξαν με τον φίλο/η τους, το ταίρι, την μαμά, τον μπαμπά ή το παιδί τους ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν η κλήρωση με πλούσια δώρα της Saucony όπως παπούτσια τρεξίματος, τεχνικά t-shirt και γυαλιά ηλίου καθώς και οι απονομές στους νικητές κάθε κατηγορίας.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι εταιρείες Eurobank, Chiquita, Βίκος, Timex, Physiomedica και ΠΑΣΧΝΑ, ο Sfera 102.2 και το Novasports ήταν χορηγοί επικοινωνίας ενώ μαζί μας ήταν και το Χατζηπατέρειο ίδρυμα το οποίο μπορούσαν οι συμμετέχοντες να στηρίξουν μέσω δωρεάς.

Δες τα καλύτερα στιγμιότυπα του φετινού αγώνα!